site maker

MORTAL ENGINES

Ihmiskunta on joutunut sopeutumaan uudenlaiseen elämään luonnonkatastrofin tuhottua sivilisaatiomme satoja vuosia sitten. Suunnattomat liikkuvat kaupungit vaeltavat ympäri maapalloa ja saalistavat säälimättömästi toisiaan.

Tom Natsworthy (Robert Sheehan) asuu liikkuvista kaupungeista suurimpiin kuuluvan Lontoon alimmissa kerroksissa. Kohdatessaan vihollisia pakenevan Hester Shawn (Hera Hilmar) hän tempautuu mukaan seikkailuun ja joutuu taistelemaan henkensä edestä. Kahden täysin erilaista ihmistä yhdistää voimansa ja heidän kohtalonaan on muuttaa historian kulkua.

Mortal Engines on jännittävä, eeppinen seikkailuelokuva, jonka ohjaa Oscar®-palkittu, King Kong –elokuvan huimista efekteistä vastannut Christian Rivers. Tekijöissä mukana ovat myös Hobitti- ja Taru sormusten herrasta –trilogioiden tekijät Peter Jackson, Fran Walsh ja Philippa Boyens, jotka ovat kirjoittaneet käsikirjoituksen. Universalin ja MRC:n elokuva pohjautuu Philip Reeven palkittuun kirjasarjaan.

Tuottajina elokuvassa ovat Zane Weiner (Hobitti-trilogia), Amanda Walker (Hobitti-trilogia) ja Deborah Forte (Goosebumps), sekä Walsh ja Jackson. Ken Kamins (Hobitti-trilogia) ja Boyens toimivat vastaavina tuottajina


Ensi-ilta: 07.12.2018
Ikäraja: 12
Pituus: 128 min.
Ohjaus: Christian Rivers
Käsikirjoitus: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson
Näyttelijät: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ja Stephen Lang
Pohjautuu Philip Reeven kirjaan
Tuotanto: Zane Weiner, Amanda Walker, Deborah Forte,
Fran Walsh, Peter Jackson
Vastaavat tuottajat: Ken Kamins, Philippa Boyens
Genret: Fantasia, Seikkailu