Muumipeikko ja pyrstötähti

Kaikkien rakastama klassikko Muumipeikko ja pyrstötähti saapuu uudistettuna elokuvateattereihin!

Eräänä sateisena iltana Muumilaakson rauhaisaan idylliin saapuu filosofiksi esittäytyvä Piisamirotta ennustamaan koko maapalloa kohtaavaa katastrofia. Yhtäkkiä kesä ei olekaan enää niin kuin ennen. Muumipeikon, Nipsun ja Pikku Myyn on lähdettävä vaikeakulkuiseen seikkailuun tähtitornivuoren huipulle selvittämään, onko maailmanloppu todella tulossa.

Elämän palaaminen uomiinsa edellyttää Muumilaakson väeltä ennennäkemätöntä sankaruutta. Matkalla kohdataan jännittäviä vaaroja, mutta myös luonnon ihmeitä ja uskomattomia aarteita – ja solmitaan korvaamattomia uusia ystävyyksiä. Tarinassa tavataan myös seikkailija Nuuskamuikkunen sekä viisas keksijä Niisku ja hänen siskonsa Niiskuneiti.

Vahvistunein joukoin kotiin Muumilaaksoon palattuaan on ystävyksillä entistäkin paremmat eväät niin pyörremyrskyiltä kuin pyrstötähdiltä suojautumiseen ja koko Muumi-perheen pelastamiseen. Tarvitaan vain kekseliäisyyttä, yhteishenkeä ja valmiutta auttaa apua tarvitsevia, jotta kaikki pysyvät turvassa merkillisiltä luonnonilmiöiltä.

Äänissä: suomi / ruotsi

Muumipeikko: Joonathan Kettunen / Christoffer Strandberg, Hemuli: Jarmo Koski / Max Forsman, Pikku Myy: Sarika Lipasti / Saga Sarkola, Muumimamma: Kristiina Halttu / Maria Sid, Muumipappa: Carl-Kristian Rundman / Carl-Kristian Rundman, Nipsu: Tuomas Uusitalo / Andreas af Enehielm, Niisku: Antti LJ Pääkkönen / Oskar Pöysti, Niiskuneiti: Heljä Heikkinen / Alma Pöysti, Nuuskamuikkunen: Markus Niemi / Lasse Mellberg

Esitysajat


Hinta: 10€
Ikäraja: S
Kesto: 1 t 14 min
Genre: Perhe-elokuva, Animaatio